Obvestilo o ponovnem odprtju vrtca

Spoštovani starši!

Naš vrtec v ponedeljek, 23. 11. 2020 z veseljem odpiramo. Vrtec bo deloval po običajnem urniku od 6.45 do 16.15. V vrtcu bodo veljali strogi ukrepi kot doslej, torej OBVEZNA JE UPORABA MASK za osebo, ki otroka pripelje in odpelje iz vrtca ter OBVEZNO JE RAZKUŽEVANJE ROK ZA ODRASLE.

Prilagam Vam izjavo za varstvo otrok, ki ste jo starši dolžni podpisati in oddati vzgojiteljici. Izjave bodo na razpolago tudi v vrtcu in jo lahko izpolnite in podpišete tudi v ponedeljek zjutraj.

Minister za zdravje gospod Tomaž Gantar preko ravnateljev naslavlja iskreno prošnjo, da pomagamo pri obveščanju in ozaveščanju prebivalcev o pomenu ukrepov za zajezitev epidemije, predvsem o spoštovanju omejitev socialnih stikov na člane istega gospodinjstva. Spoštovanje omejitev gibanja, omejitev socialnih stikov in osnovnih zaščitnih ukrepov je namreč nujno za zaščito nas samih, naših svojcev in drugih.

Z upanjem, da v naš vrtec ne zaide bolezen covid-19 Vas lepo pozdravljam.

Še enkrat se Vam zahvaljujem za razumevanje, strpnost in tudi za pomoč pri odprtju vrtca za varstvo, za katerega vem, da ga starši nujno potrebujete.

Polonca Kenda, ravnateljica.